Aanbod

Neem rechtstreeks contact op met vermeld bedrijf/ondernemer!

– Kies uw bedrijf/ondernemer
– Klik op knopje BEKIJK
– Vul uw (aan)vraag of bericht in op formulier onderaan op de pagina
– Klik op STUUR
– Uw bericht/aanvraag gaat rechtstreeks naar vermelde artiest

Sorteer op: BedrijfsnaamVestigingsplaats
(Reset)
Robin van Dongen Productions
's-Hertogenbosch
Allround licht, beeld & geluidstechniek werkzaamheden, Stage manager, DJ, MC, Drummer.
Flexibel, Breed inzetbaar, Skills, Professioneel, betrokken en betrouwbaar.
Stichting Artiesten Belangen Centrum
's-Hertogenbosch
ABC heeft een uniek verzekeringspakket samengesteld. Het betreft een boekingsverzekering, bedrijfaansprakelijkheidsverzekering en een casco verzekering.
Doublee Acrobatiek & Theater
Amersfoort
Street performance acts voor festivals en evenementen. Entertainment voor winkelcentra, (jaar)markten en braderieën. Voorstellingen voor (openlucht)theaters en scholen. Acrobatiekworkshops en -trainingen voor scholen en bedrijven
TAI CHI IN BEDRIJF
Amsterdam
Hilarische Workshop: Tai Chi - een soort karate voor slakken- als kunst van communicatie. Interactief, dynamisch, lekker lachen met je collega's. Tai Chi in Bedrijf verzorgt workshops overal op locatie. Voor groepen van 15 tot 200 p. Leuk als Bedrijfsuitje of teambuilding. Meer informatie: 020 6658133 of [email protected]
Toonaangevend
Berkel-Enschot
Muziekdocent | Pianist | Songwriter & Producer
Arno Huibers Theaterproducties
Eindhoven
Als regisseur werkt Arno Huibers in zowel de cabaret- circus- als theaterwereld. Zijn specialisme is vooral mime, clowning, maskerspel, entertainment.
Backstage Belastingadvies
Groesbeek
Als artiest heb je het liefst specialisten om je heen; mensen die snappen waar je mee bezig bent. Dat geldt ook voor je belastingzaken en administratie; wij snappen dat bij Backstage Belastingadvies. En met de Backstage Package Deal weet je ook nog waar je qua kosten aan toe bent.
Erik de Ruijter
Ijmuiden
Ik schrijf liedjes en neem ze op. Diverse stijlen.
Eigen studio. Studio Artivox.
Voorbeeldvermelding
NL
Dit is een voorbeeldvermelding. Plaats hier uw samenvatting van uw activiteiten. Geef aan wat u onderscheidend en/of uniek maakt. Op deze tekst zal de bezoeker beslissen om door te klikken naar de volgende pagina en uiteindelijk ook om met u direct contact op te nemen.
Eenmansorkest Philip
Oosterbeek
Om uw feest of party onvergetelijk te maken met muziek afgestemd op uw specifieke wensen: Allround Eenmansorkest Philip. Top kwaliteit voor een zeer aangename prijs.
IdeeSafe
Rosmalen
IdeeSafe verzorgt een juridisch correcte bewijsregistratie bij het deponeren van uw ideeën, concepten, formats, etc.
Ook minder gangbare en commerciële concepten op het gebied van kunst & cultuur, onderzoek & wetenschap, muziek & entertainment kan men bij IdeeSafe deponeren.
Roelino Prod.
Rosmalen
Workshop waarin gewerkt wordt aan een aantal basistechnieken vanuit de traditionele pantomime. Op verzoek kan ook gewerkt worden aan een eigen act. Op afspraak kunnen lessen georganiseerd worden, zowel individueel als in groepen, waarin u kennismaakt met enkele populaire pantomimetechnieken. Tijdsduur, locatie en groepsgrootte in overleg.
Mimekry
Rotterdam
Mimekry - beeldend fysiek theater en natuureducatie.
Mimekry speelt kindervoorstellingen zoals ‘Baldur wil naar huis’ in kleine theaters, wijkcentra en op scholen. De voorstelling ‘Het insectenhotel’ wordt ook opgevoerd in (moes)tuinen en bij natuurspeelplaatsen.