Divers

Sorteer op: BedrijfsnaamVestigingsplaats
Doublee Acrobatiek & Theater
Amersfoort
Street performance acts voor festivals en evenementen. Entertainment voor winkelcentra, (jaar)markten en braderieën. Voorstellingen voor (openlucht)theaters en scholen. Acrobatiekworkshops en -trainingen voor scholen en bedrijven
Eenmansorkest Philip
Oosterbeek
Om uw feest of party onvergetelijk te maken met muziek afgestemd op uw specifieke wensen: Allround Eenmansorkest Philip. Top kwaliteit voor een zeer aangename prijs.
Mimekry
Rotterdam
Mimekry – beeldend fysiek theater en natuureducatie.
Mimekry speelt kindervoorstellingen zoals ‘Baldur wil naar huis’ in kleine theaters, wijkcentra en op scholen. De voorstelling ‘Het insectenhotel’ wordt ook opgevoerd in (moes)tuinen en bij natuurspeelplaatsen.
TAI CHI IN BEDRIJF
Amsterdam
Hilarische Workshop: Tai Chi – een soort karate voor slakken- als kunst van communicatie. Interactief, dynamisch, lekker lachen met je collega’s. Tai Chi in Bedrijf verzorgt workshops overal op locatie. Voor groepen van 15 tot 200 p. Leuk als Bedrijfsuitje of teambuilding. Meer informatie: 020 6658133 of [email protected]
Voorbeeldvermelding
NL
Dit is een voorbeeldvermelding. Plaats hier uw samenvatting van uw activiteiten. Geef aan wat u onderscheidend en/of uniek maakt. Op deze tekst zal de bezoeker beslissen om door te klikken naar de volgende pagina en uiteindelijk ook om met u direct contact op te nemen.