Contact

Artiestenloket (1)
Deze website wordt gerealiseerd door:

Roelino Prod.
Contactpersoon Roel van Dongen
Tel: 0735219996
KVK nummer: 17145329

Postadres
Sportlaan 7
5242 CN Rosmalen
Bezoek alleen op afspraak

Roel TV 1Hallo sitebezoeker,

Mijn naam is Roel van Dongen en ben initiatiefnemer van deze website.

Deze website maakt deel uit van een zgn. “sitecluster”. Een door mij bedacht concept wat inhoud dat verschillende domeinnamen met de daarbij behorende websites gekoppeld zijn en naar elkaar verwijzen.

In Nederland zijn naar schatting zo’n 22.000 à 25.000 mensen full-time professioneel werkzaam als artiest en/of muzikant. Een veelvoud hiervan is actief betrokken in het semi-professionele of amateur-circuit. De informatie, vakkennis en netwerken die nodig zijn zodat deze groep zichzelf creatief en zakelijk verder kan ontwikkelen, zijn tot op heden erg versnipperd en nooit centraal geïnventariseerd. Deze sitecluster is een centraal informatiepunt waar artiesten en muzikanten en iedereen, die ook maar op enigerlei wijze betrokken is bij performing-arts, WEL geholpen wordt om zijn weg te vinden. Gespecialiseerde bedrijven bieden hun diensten aan op het gebied van o.a. zakelijke dienstverlening, multimedia, podia, kleding, grime, instrumenten, scholing, productioneel, enz.

Een absolute toegevoegde waarde van deze sitecluster is het overzicht en aanbod van free-lancers, zoals ontwerpers, componisten, arrangeurs, muzikanten, acteurs, enz.
Alles wat de uitvoerende artiest, muzikant, producent of organisator nodig heeft om zich verder te ontwikkelen en om zijn netwerk verder uit te breiden is te vinden op deze sitecluster.

Het geven van allerlei impulsen is nodig om zowel artiesten/muzikanten als toeleveranciers ertoe te bewegen de entertainmentbranche overzichtelijker en transparanter te maken. Belangrijk daarbij is dat er één herkenbaar en duidelijk platform is waar zowel de vragende als de aanbiedende partij elkaar kunnen vinden. Vandaar mijn inspanningen om middels deze sitecluster een bijdrage te leveren om deze doelstelling te bereiken.

Deze site is helemaal nieuw. Er zijn dus nog geen statistieken bekend. De ondergebrachte domeinnamen staan wel garant voor een plaatsje heel hoog in de zoekresultaten voor alle zoekopdrachten waar artiestenbenodigdheden in genoemd worden.

Reden te meer om ervoor te zorgen dat u als toeleverancier en free-lancer er bij staat….

U zoekt contact? Mail ons via onderstaand formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.